Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Darius, Lavinia, Daria, Cosmina şi Rafael, tinerii MORŢI în cumplitul accident de tren de la Bistriţa: "Multe lacrimi pentru voi, suflete frumoase..."

Darius. Lavinia. Daria. Cosmina. Rafael. Patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători la Bistriţa, în halta Viișoara. 

Darius. Lavinia. Daria. Cosmina. Rafael. Patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători la Bistriţa, în halta Viișoara. 

Destinul tragic al celor patru fraţi, dar şi al vărului acestora a cutremurat o ţară întreagă.

Prietenii şi colegii tinerilor au inundat cu sute de mesaje emoţionante conturile de Facebook ale familiei şi apropiaţilor celor cinci tineri. 

"Nu o sa te uit niciodata! Ai fost un prieten extraordinar si un coleg de nota 10"

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu să vă ierte verișorii mei dragi… mereu veți rămâne în inima și sufletul meu… Dumnezeu să vă aibă în grija lui și să vă alăture îngerilor… Să vă fie drumul lin și să aveți grijă de mine de acolo de sus"

"Nimeni nu o sa te poata aduce inapoi :( nimeni nu o sa poata umple golul care l-ai lasat in sufletele noastre, nu mai esti cu noi astazi sa iesim sa facem toate nebunile, nu o sa uit niciodata ce am facut impreuna si cate rele am mai facut, astazi te-ai dus prietenu meu drag. Dumnezeu sa te odihneasca fratele meu sa iti fie tarana usoara  :( Nu o sa te uit niciodata"

"Rafa nu pot sa cred ca ai plecat de langa noi. o sa imi fie dor de tine, de glumele tale, de tot ce e legat de tine.....Ai lasat un gol mare in inimile noastre, nu pot sa cred ca tu nu mai esti printre noi. Sper sa ne revedem cat de curand, ai grija de tine acolo sus"

"Astazi drag prieten si coleg, ai ales sa pleci pe calea celor vesnice,  ne-ai lasat cu un gol in suflet si nu o sa te uitam niciodata, Dumnezeu sa te aiba in paza, Amin !"

"Doamne mare durere ai lasat in aceasta familie"

"Ce durere, sarmani parinti. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace"

"Dumnezeu să mângâie această familie greu încercată !

Sincere condoleanțe!"

"Nu sunt cuvinte...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, iar parintilor multa putere sa treaca peste aceasta mare tragedie...condoleante!!"

"Ai murit pe linia de tren, nu pe șosea..de ce? Deoarece cineva a decis că o barieră care v-ar fi salvat viețile, costă 500 de mii de euro..total greșit..o barieră modernă costă 50 de mii..noi am cumpărat un clopot....dacă continuăm așa, România rămâne fără tineri..suntem lăsați să murim în țara natală din cauza indiferenței și ridicării din umeri a unor figuri care merită aliniați să-și vadă familiile suferind și murind sub ochii lor..e singura lor pedeapsă"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, iar îngerii sa-ti vegheze somnul de veci,suflet tânar!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Darius, Lavinia, Daria, Cosmina şi Rafael, tinerii MORŢI în cumplitul accident de tren de la Bistriţa: "Multe lacrimi pentru voi, suflete frumoase..."