Antena Meniu Search
x

MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ pentru familiile celor cinci tineri MORŢI la Bistriţa. PATRU FRAŢI şi vărul lor au sfârşit spulberaţi de tren în halta Viişoara (VIDEO)

Cinci sicrie, cinci gropi. Darius. Lavinia. Daria. Cosmina. Rafael. Cinci copii care nu vor mai ajunge niciodată acasă. Cinci copii pentru care viaţa s-a sfârşit înainte de a începe cu adevărat. Patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau, condusă de Lavinia, a fost lovită de un tren de călători în halta Viișoara.

Cinci sicrie, cinci gropi. Darius. Lavinia. Daria. Cosmina. Rafael. Cinci copii care nu vor mai ajunge niciodată acasă. Cinci copii pentru care viaţa s-a sfârşit înainte de a începe cu adevărat. Patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători în halta Viișoara.

La volanul maşinii se afla fata de 18 ani, Lavinia, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu o lună şi care săptămâna viitoare ar fi împlinit 19 ani. Fata făcea parte din Consiliul Județean al Tinerilor, reprezentând Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița.

Daria, 14 ani, învăța la Școala Gimnazială nr. 4, la fel ca și Cosmina (12 ani), iar Darius, 20 de ani, a învățat tot la Liceul Tehnologic de Servicii. Rafael Manta, 20 de ani, absolvise anul acesta Liceul cu Program Sportiv Bistrița. 

Toți erau originari din Negrilești, unde vor fi înmormântați.

Pe acelaşi subiect

Au rămas în urmă familia Petruț-Pop și familia Manta.  

Familia Petruț-Pop a rămas cu cinci copii din cei nouă.

Tragedia a lăsat o ţară întreagă înmărmurită. Daniel Manta a făcut un apel pe Facebook la bistriţeni şi nu numai să se mobilizeze și să ajute cum pot părinții copiilor morți. 

"Dragi prieteni,

Va scriu in legatura cu o familie din judetul Bistrita-Nasaud, care trece prin niste momente extrem de dureroase in aceste zile.

Ieri, 01.06.2017, 4 dintre cei 9 copii ai acestei familii si-au pierdut viata intr-un teribil accident rutier; au varste cuprinse intre 12 si 20 de ani.

Haideti, va rog, sa le fim alaturi in aceste momente extrem de grele, fiecare cu cat putem! Putem face aceasta in contul mamei:

PETRUT POP ADRIANA , deschis la BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA BISTRITA

RO68BTRLRONCRT0146123501 - LEI

RO18BTRLEURCRT0146123501 - EUR (SWIFT:BTRLRO22)

Haideti sa dam mai departe, pentru a vedea cat mai multa lume!

Va multumesc pentru sprijin!

Dumnezeu sa mangaie familiile indoliate!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ pentru familiile celor cinci tineri MORŢI la Bistriţa. PATRU FRAŢI şi vărul lor au sfârşit spulberaţi de tren în halta Viişoara (VIDEO)