Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mesajele RO-ALERT ar putea fi transmise şi pe televizor, e-mail şi SMS. Ce spune Raed Arafat despre planul autorităţilor

În curând, mesajele RO-ALERT vor fi peste tot. Autorităţile încearcă se extindă reţeaua de comunicare de urgenţă. Mesajele vor fi transmise pe televizor, mail şi sms. Nu este atât de simplu precum pare. Trebuie investiţi bani într-un sistem de senzori care să detecteze din timp situaţiile de risc şi să trimită avertizările în timp util. 

de Ana Grigore

la 27.08.2024 , 14:09

Momentan, autoritățile sunt în discuții cu privire la acest proiect, dar spun că extinderea sistemului RO-ALERT este absolut necesară pentru ca oamenii să afle cât mai repede despre pericolele la care sunt expuși. Concret, mesajele ar trebui să apară pe mai multe canale. Vor apărea pe ecranele TV în timp ce urmărim posturile de televiziune, vor apărea și în căsuțele de email, dar și în mesajele telefonului mobil, toate în paralel cu alertă cu care suntem obișnuiți. Șeful DSU, Raed Arafat, susține că pe lângă extinderea sistemului RO-ALERT este nevoie și de instalarea senzorilor de avertizare timpurie pentru diverse situații de risc. 

Vezi și
Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Mesajele RO-ALERT ar putea fi transmise şi pe televizor, e-mail şi SMS. Ce spune Raed Arafat despre planul autorităţilor