Antena Meniu Search
x

Sindicatul Gărzii de Coastă vrea să folosească mesajul anti-PSD ca să scape de maidanezi

Poliţia Rutieră propune închiderea dosarului plăcuţelor cu mesaj ofensator la adresa PSD. Dacă juridic, scandalul pare că ia sfârşit, în mediul online ia amploare. Apar tot mai multe reacţii pe internet postate chiar de poliţişti.

Vezi și

Poliţia Rutieră propune închiderea dosarului plăcuţelor cu mesaj ofensator la adresa PSD. Dacă juridic, scandalul pare că ia sfârşit, în mediul online ia amploare. Apar tot mai multe reacţii pe internet postate chiar de poliţişti. Sindicatul Gărzii de Coastă Constanţa vrea să pună cotroversatul mesaj anti PSD pe câinii maidanezi din curtea instituţiei.

Pentru a treia oară, şoferul care şi-a personalizat în Suedia numărul de la maşină, cu un mesaj ofensator la adresa PSD, a ajuns în faţa poliţiştilor. Ar putea scăpa de ancheta penală care îl vizează. Chiar Poliţia Rutieră cere clasarea dosarului.

RĂZVAN ŞTEFĂNESCU, proprietar maşină:

Mi se pare corect, de la bun inceput m-am simtit nevinovat. Puteau sa ma anunte de la intrarea in tara ca nu am voie sa circul si le schimbam.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări.

Pentru modul eronat în care direcţia Rutieră a acţionat în acest caz, inspectorul general al Poliţiei Române a cerut o anchetă. Însă scandalul e departe de final: chiar reprezentanţii Sindicatului EUROPOL al Gărzii de Coastă vor să folosească expresia obscenă pentru a scăpa de maidanezii agresivi din curtea instituţiei.

"Am văzut că-i singura vorbă de duh care-i mobilizează pe şefii din MAI până la cel mai înalt nivel şi fac şi treaba fulger."

Matea Valentina, primvicepresedintele Sindicatului Europol Garda de Coasta:

Incercam sa atragem atentia si sa aducem in fata ministrului problemele cu care ne confruntam. Am zis ca aceasta eticheta este cea care ii face sa reactioneze. Am ajuns la nivelul la care sa consideram ca ne vor manca cainii la propriu.

Între timp, o agentă din Vaslui a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa celor care au criticat acţiunile poliţiştilor şi care le-au atras atenţia că sunt plătiţi din bani publici:

"Ca e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30.", este mesajul politistei.

Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui:

Cu privire la mesajul postat de colega noastra pe o retea de socializare, comanda IPJ Vaslui a dispus verificari. Nu este tolerat un astfel de limba si un astfel de comportament din partea unui politist.

După ce postarea a creat revoltă în mediul online, poliţista şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare. Mai marii Poliţiei au găsit altă metodă de a evita reacţiile negative. Au renunțat la secțiunea de comentarii după ce ratingul s-a prăbuşit de la 3,2 la 1,1 în 24 de ore, ca urmare a celor peste 50.000 de review-uri de o stea primite. Mulţi utilizatori au reclamat apoi că le-au fost blocate conturile. Facebook Europa a transmis că își asumă vina și că totul s-a întâmplat dintr-o eroare a sistemelor automate de depistare a spam-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Sindicatul Gărzii de Coastă vrea să folosească mesajul anti-PSD ca să scape de maidanezi