Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru preşedintele american Joe Biden: "Împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm parteneriatul strategic"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de felicitare pentru preşedintele american Joe Biden şi pentru vicepreşedintele Kamala Harris.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.01.2021, 19:45

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Klaus Iohannis i-a felicitat pe Joe Biden şi Kamala Harris

Klaus Iohannis, preşedintele României: "Felicitări președintelui Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris. Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm parteneriatul strategic în beneficiul popoarelor noastre și să lucrăm în adevăratul spirit al valorilor transatlantice"

După ce a depus jurământul în funcție, Joe Biden a spus că Ziua Inaugurării a fost o sărbătoare a democrației și că voința oamenilor a fost auzită.

"Astăzi sărbătorim triumful, nu al unui candidat, ci al unei cauze - cauza democrației. Voința poporului a fost ascultată și voința poporului va fi ascultată. Am aflat din nou că democrația este prețioasă, democrația este fragilă. Și la această oră, prieteni, democrația a prevalat".

Kamala Harris a depus şi ea jurământul, devenind vicepreşedintele SUA. Ea a fost învestită de judecătoarea de la Curtea Supremă, Sonia Sotomayor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mesajul lui Klaus Iohannis pentru preşedintele american Joe Biden: "Împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm parteneriatul strategic"