Antena Meniu Search
x

Mesajul transmis de primarul din Timișoara, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț: "Sunt șocat și întristat"

10 persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu produs la spitalul din Piatra Neamț, iar tragedia de sâmbătă seara a îndoliat o țară întreagă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.11.2020, 13:59

Primarul din Timișoara vrea luarea tuturor măsurilor pentru evitarea unor astfel de tragedii
Dominic Fritz, primarul din Timișoara, a transmis un mesaj de compasiune către comunitatea din Piatra Neamț - Facebook Dominic Fritz
  • Tragedia de la Piatra Neamț s-a produs într-un salon al Secției de Terapie Intensivă.
  • Opt dintre pacienți au murit în timpul incendiului, iar doi au decedat ulterior.

Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei, a transmis un mesaj de compasiune pentru rudele celor decedați, dar și pentru întreaga comunitate din Piatra Neamț.

De asemenea, edilul a ținut să precizeze că o asemenea tragedie ar trebui să-i facă pe toți cei implicați în mod direct să ia măsuri ca astfel de momente să nu se mai întâmple.

Redăm integral mesajul transmis de Dominic Fritz:

"Sunt șocat și întristat de incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț - cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferințe și pierderi de vieți omenești. Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce și-au pierdut viața și a celor care acum se află în stare gravă. Am vorbit în seara aceasta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei și le-am cerut să se verifice mâine și poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcționare a instalațiilor de oxigen și a celor electrice, dar și a procedurilor de intervenție în caz de incendiu. Pacienții și cadrele medicale trebuie să fie în siguranță, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere.

Nemțeni, timișorenii sunt cu voi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesajul transmis de primarul din Timișoara, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț: "Sunt șocat și întristat"