Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Metoda prin care un tânăr din Arad a alimentat la benzinării fără să plătească

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Arad, a fost încătuşat de Poliţie, după ce a recurs la o metodă ilegală de a alimenta fără să plătească în mai multe benzinării din judeţ.

de Alin Tarnovschi

la 03.09.2019 , 13:56

Metoda prin care un tânăr din Arad a alimentat la benzinării fără să plătească Metoda prin care un tânăr din Arad a alimentat la benzinării fără să plătească - Profimedia Images / Ilustraţie

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Arad, a fost încătuşat de Poliţie, după ce a recurs la o metodă ilegală de a alimenta fără să plătească în mai multe benzinării din judeţ.

Potrivit poliţiştilor, în perioada 23 august - 1 septembrie, tânărul din oraşul Pecica (Arad) a furat numerele de înmatriculare de la mai multe autoturisme parcate în Arad.

'Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în staţii peco de pe raza municipiului şi localităţii Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului', a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul a fost identificat de poliţişti, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din benzinării.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, el a fost prins şi ulterior reţinut pentru 24 de ore.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Metoda prin care un tânăr din Arad a alimentat la benzinării fără să plătească