Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a luat foc maşina! Arde cu flacără mare, lângă şcoală!" O dubă de la o firmă de curierat a ars ca o torţă, în Iaşi. Focul s-a extins şi la o maşină parcată

Momente de panică pe strada Aleea Decebal din Iaşi. O maşină a unei firme de curierat a ars ca o torţă, chiar lângă o şcoală. Focul a fost atât de puternic, încât s-a extins şi la maşina de lângă, fiind mistuită şi aceasta de flăcări. 

de Cristina Dimulescu

la 07.06.2022, 16:06

Vezi și

Duba de la firma de curierat era parcată lângă o şcoală în momentul în care a luat foc. Curierul se afla la blocurile învecinate. 

În momentul în care a terminat de livrat coletele şi a ajuns lângă maşină nu a mai avut ce face, decât să sune la 112, pentru a chema pompierii. 

"Mi-a luat foc maşina! Arde cu flacără mare!", a spus curierul în timp ce suna la 112. 

"Ia, uitaţi, fraţilor! Ferească Dumnezeu!", a afirmat un trecător. 

Pe acelaşi subiect

Focul s-a extins şi la maşina parcată lângă duba de la firma de curierat

Când au ajuns la faţa locului, militarii au găsit două maşini care ardeau cu flacără mare. Este vorba despre duba de la firma de curierat, dar şi maşina de lângă. Ambele au fost mistuite de foc. 

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit focul. La faţa locului au sosit şi poliţiştii care continuă cercetările. 

Din primele informaţii, se pare că, bărbatul angajat la firma de curierat reuşise să livreze toate coletele înainte ca maşina să ia foc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Mi-a luat foc maşina! Arde cu flacără mare, lângă şcoală!" O dubă de la o firmă de curierat a ars ca o torţă, în Iaşi. Focul s-a extins şi la o maşină parcată