Antena Meniu Search
x

Video ''Mi-a omorât fata! E un criminal!'' Mama femeii ucise în accidentul din zona Pipera povesteşte cum fostul soţ ar fi premeditat totul

Un bărbat a intrat cu mașina în piciorul unei pasarele pietonale ca să își omoare fosta soție. Iniţial, chiar ar fi recunoscut asta, dar s-a răzgândit. A spus că aveau un conflict, dar accidentul e urmarea unei șicanări în trafic. Imaginile de pe camerele de supraveghere și mesajele de amenințare pe care anchetatorii le-au găsit în telefonul victimei par să-l contrazică. Culmea, e cercetat în libertate acum. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.04.2022, 20:15

Vezi și

Mariana, mama victimei: Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap... Te omor, te omor, te omor!

Sunt acuzațiile grave făcute de mama femeii ucise în accidentul rutier de sâmbătă dimineața, de pe șoseaua Pipera-Tunari, atunci când fostul soț al acesteia a intrat cu mașina într-o pasarelă pietonală. Tot mama femeii povestește că bărbatul ar fi premeditat totul.

Mariana, mama victimei: Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul...Hai, nu ești gata? Fata trebuia să plece la serviciu... Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat... Și s-a întâmplat... el a avut premediat tot.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul accelerează în momentul în care se apropie de pasarelă și cu foarte mare putere se înfige în piciorul metalic.

Pe acelaşi subiect

''Mașina lovită, era în pasarelă, domnul de la volan mișca mâna, iar in dreapta am înțeles că doamna a murit.'' 

Anne Ciolcă, Poliția Ilfov: Echipajele medicale au acordat îngrijiri de specialitate și au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă ulterior, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Iniţial, bărbatul ar fi recunoscut că a premeditat totul

Cei doi erau divorțați de câţiva ani, dar au continuat să locuiască împreună până săptămâna trecută, când, după o ceartă, femeia și-a făcut bagajul și s-a întors la mama ei. Acolo se aflau și cei doi copii, o fată și un băiat în vârstă de 18 și 13 ani. 

Reporter: De la ce a pornit totul?

Alexandra, fiica victimei: Gelozia... el credea că mama are amant, dar nu avea niciun amant. Lucra într-un restaurant, venea târziu... Nu vreau să dau ochii cu el, nu vreau să vorbesc cu el, nu pot...

În faţa unui poliţist, bărbatul ar fi recunoscut că a premeditat totul. Însă s-a răzgândit apoi şi n-a mai spus decât că a avut un conflict cu fosta soţie. Deocamdată, este cercetat în libertate, spre revolta rudelor femeii. Anchetatorii au ridicat telefoanele soților, iar în mesajele dintre cei doi au găsit mai multe amenințări cu moartea. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov continuă cercetările pentru infracțiunea de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aveţi deja sau vă gândiţi să vă luaţi un al doilea job, ca să faceţi faţă scumpirilor?

Observator » Evenimente » ''Mi-a omorât fata! E un criminal!'' Mama femeii ucise în accidentul din zona Pipera povesteşte cum fostul soţ ar fi premeditat totul