Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer suspectat că şi-a ucis fosta soţie după ce ar fi intrat cu maşina intenţionat într-un cap de pod, pe Şoseaua Pipera-Tunari

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor în cazul unui şofer suspectat că a intrat cu maşina intenţionat într-un cap de pod, pe Şoseaua Pipera-Tunari, pentru a-şi omorî soţia, care se afla pe scaunul din dreapta. 

de Redactia Observator

la 04.04.2022 , 11:46

Un accident grav a avut loc pe Șoseaua Pipera-Tunari sâmbătă dimineață. O femeie de 36 de ani, pasagera din dreapta, a murit. Conform primelor informaţii, accidentul ar fi avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Ameninţări cu moartea la adresa femeii

Surse din anchetă au declarat însă pentru Observator că şoferul avea viteză excesivă şi ar f provocat în mod intenţionat accidentul. Şoferul şi-ar fi ucis fosta soţie cu care avea o stare conflictuală mai veche. Sursele Observator vorbesc chiar de mai multe ameninţări cu moartea la adresa ei. Bărbatul şi-ar fi dus la bun sfârşit planul sâmbătă, când a invocat că a fost şicanat în trafic de un alt autovehicul. 

Vezi și

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Bogdan Dinu, cei doi erau divorţaţi de aproximativ 5 ani, dar au continuat să locuiască împreună. De o săptămână, soţia se mutase la mama ei, iar bărbatul a devenit gelos şi o acuza de o relaţie extraconjugală.

"Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie a.c., produs pe Bdul.Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani și vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", a anunţat IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Şofer suspectat că şi-a ucis fosta soţie după ce ar fi intrat cu maşina intenţionat într-un cap de pod, pe Şoseaua Pipera-Tunari