Antena Meniu Search
x

Momentul în care un șofer își ucide soția, intrând intenționat cu mașina într-o pasarelă din zona Pipera. Bărbatul e cercetat în libertate

Crimă cu premeditare, mascată de un accident. Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a omorât fosta soţie, după ce a intrat cu maşina în piciorul unei pasarele pietonale. Tragedia s-a petrecut în Capitală, în zona Pipera. În urma investigaţiilor, se pare că şoferul ar fi făcut intenţionat accidentul, pentru a se răzbuna pe femeie. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.04.2022, 14:08

Vezi și

Anchetatorii au ajuns la concluzia că nu vorbim de un simplu accident, ci de o crimă cu premeditare. Asta după ce au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar şi telefoanele şoferului şi victimei. 

Cei doi erau divorţaţi de aproape 5 ani, iar de o săptămână femeia se mutase la mama ei. Fostul soţ o acuza de infidelitatea. După mai multe ameninţări cu moartea, bărbatul a decis să îşi ducă planul la bun sfârşit.

A mascat totul într-o eventuală şicanare în trafic şi a intrat cu maşina în piciorul unei pasarele metalice.

Bărbatul a fost externat din spital şi este cercetat în stare de libertate. Procurorii continuă ancheta sub aspectul infracţiunii de omor.

Ce spune poliţia

"Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie a.c., produs pe Bdul.Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani și vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", a anunţat IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer își ucide soția, intrând intenționat cu mașina într-o pasarelă din zona Pipera. Bărbatul e cercetat în libertate