Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a promis că o să mă omoare". Coşmarul trăit timp de doi ani de doctoriţa din Suceava, înjunghiată de soţ. Agresorul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Apar informaţii noi în cazul medicului din Suceava, care a fost înjunghiată de soţul cu care se află în proces de divorţ. Procurorii au schimbat încadrarea faptei din infracţiuni de violenţă în familie în tentativă de omor. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 19:39

Vezi și

Cu privirea în pământ şi fără să sufle o vorbă, bărbatul şi-a primit sentinţa: arest preventiv pentru 30 de zile. Între timp, soţia respiră uşurată. După doi ani de chin, este, în sfârşit, în siguranţă.

Cristina, victimă: Mi-a promis şi în toamnă că el o să mă omoare şi o să dea copiii la casa de copii. Şi chiar dacă ajunge la puşcărie asta l-ar face cel mai fericit, să ştie că eu sunt moartă. 

Medicul a reuşit să se salveze de fiecare dată din mâinile lui. Deşi a avut două ordine de protecţie şi patru plângeri penale, individul le-a încălcat pe toate. Şi-a atacat soţia în plină stradă la Iaşi, după o şicanare în trafic, anul trecut în iunie. Chiar dacă avea ordin de protecţie. Femeia a ajuns la spital cu vânătăi pe corp şi mâna ruptă.

Cristina, victimă: A început să mă lovească cu picioarele după care m-a dus şi m-a împins în maşină cu tot cu copilul micuţ ce îl aveam în marsupiu.

Pe acelaşi subiect

Cristina povesteşte cu groază că de fiecare dată a fost agresată în prezenţa celor mici. Inclusiv pe durata sarcinii cu cel de-al doilea copil.

Cristina: M-a lovit destul de tare când eram cu băiatul cel mare în braţe, am căzut, fiind jos m-a lovit şi cu picioarele. Cel mare, de când a început să meargă, în momentul în care vedea scene de genul, venea să-mi sară în braţe, atunci mai tare se înfuria sşi credea că eu îl folosesc ca şi scut pe copil împotriva lui.

Mărturii de groază: Mi-a promis că o să mă omoare

Femeia a încercat să meargă la terapie de cuplu alături de soţul său, însă acesta a refuzat. Îi cerea iertare şi voia să rămână cu orice preţ alături de familie.

Cristina: De nenumărate ori mi-a scris că el ar vrea să se împace că vrea să îi mai fac o fată, că are planuri mărețe. Sunt doar niște tehnici prin care să mă aducă acasă și să își verse toată furia adunată în liniște.

Medicul este în afara oricărui pericol şi săptămâna viitoare ar putea fi externată din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Mi-a promis că o să mă omoare". Coşmarul trăit timp de doi ani de doctoriţa din Suceava, înjunghiată de soţ. Agresorul, arestat preventiv pentru 30 de zile