Antena Meniu Search
x

Video O doctoriţă de la Spitalul din Suceava, înjunghiată de soţ în plin proces de divorţ. Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor

O doctoriţă de la Spitalul Judeţean din Suceava ar fi fost înjunghiată de soţ în această dimineaţă. Totul s-a întâmplat sub ochii celor doi copii. Ca să scape din mâinile bărbatului cu care acum este în proces de divorţ, femeia a sunat de urgenţă la 112.

de Angela Bertea

la 12.05.2023, 20:15

Vezi și

"Totul s-ar fi întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 7:30. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar la un momenr dat bărbatul ar fi luat un briceag cu care ar fi atacat-o. Femeia, medic rezident, a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112 şi a ajuns la spital cu contuzii şi mai multe plăgi înjunghiate​", spune Angela Bertea, reporter Observator.

Femeia, medic la Spitalul din Suceava, a fost înjunghiată de soţ la doi paşi de copii

"Acum se află internată pentru monitorizare, pe secţia de Oftalmologie, aceasta având o plagă şi în jurul ochiului stâng. Se pare că cei doi se aflau într-un proces de divorţ, iar potrivit unei postări făcute de femeie, nu ar fi prima dată când acesta ar fi avut un comportament violent. Anul trecut, femeia a fost internată într-un centru de protecţie. Bărbatul a ajuns la Poliţie, pentru a fi audiat. Oamenii legii au deschis un dosar pentru loviri şi violenţe în familie", adaugă Angela Bertea, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O doctoriţă de la Spitalul din Suceava, înjunghiată de soţ în plin proces de divorţ. Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor