Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a rămas căţelul, ăla care a fost devotat cu mine". Incendiu devastator în centrul Capitalei. Oamenii au fugit desculți din case, în miez de noapte

Un incendiu puternic a zguduit azi-noapte un cartier din Centrul Capitalei. Zece familii au rămas pe drumuri, după ce imobilul în care locuiau a fost înghiţit de flăcări. Unii locatari au reuşit să iasă singuri din locuinţe, în timp ce alţii au fost evacuaţi de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

de Alexandra Bucuroiu

la 09.08.2022, 07:54

Vezi și

Apă la scară! 

Alarma s-a dat în jurul orei două dimineaţa, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Zece familii locuiau în imobil. Oamenii au fugit disperaţi din calea flăcărilor, desculţi şi cu doar câteva haine pe ei. Ce n-au mai putut salva... erau animalele de companie. 

Mi-a rămas şi căţelul, ăla care a fost devotat cu mine atunci când am fost bolnavă.

În total, 25 de oameni au fost evacuaţi. 

Pe acelaşi subiect

Ne-am trezit pur şi simplu cu flacără. A auzit vecina că trosnea acolo în pod. Era flacără probabil. Am încercat să deschid uşa la pod şi mi-a curs de la cablul electric sau de la instalaţia electrică, nu ştiu de la ce. 

Flăcările erau mari?

Da. Erau foarte mari. Se auzeau pocnind, da. Mie mi-era de fetiţă. 

Pompierii s-au chinuit ore întregi să stingă incendiul

Incendiul ar fi pornit în podul imobilului. Pompierii s-au chinuit ore întregi să stingă vâlvătaia, pentru că misiunea le-a fost îngreunată de vântul care sufla cu putere. 

Vlăşean Petre - ISUBIF: Ne-am deplasat cu opt autospeciale cu apă şi spumă, cu două autoscări, o descarcerare  şi o ambulanţă. 

Pompierii au reuşit să salveze şi două pisici rămase blocate în capcana de foc.

Pisicile le-am găsit atât, altceva nu am găsit. 

Urmează, acum, ca pompierii sa stabilească de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Mi-a rămas căţelul, ăla care a fost devotat cu mine". Incendiu devastator în centrul Capitalei. Oamenii au fugit desculți din case, în miez de noapte