Antena Meniu Search
x

Video "Mi-am dat seama că nu e ea". Iubitul tinerei ucise de cea mai bună prietenă, în Mangalia, despre mesajele primite la 4 dimineaţa pe WhatsApp

Crima din Mangalia. Fata de 18 ani care şi-a ucis cea mai bună prietenă pe litoral a fost arestată. Cele două se angajaseră la un hotel din Saturn în timpul verii şi urmau să intre la facultate. Alina a fost ucisă chiar în camera de hotel, apoi transportată în parcul din Mangalia într-un geamantan. Ucigaşa ar fi plănuit totul şi a chiar a încercat să ascundă crima apropiaţilor. Iubitul victimei susţine că i-a folosit inclusiv telefonul şi a trimis mesaje în numele ei. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 17:35

Vezi și

Alina avea 18 ani şi era din Vaslui. Venise pe litoral împreună cu cea mai bună prietenă a ei pentru a-şi căuta de lucru. Fetele se angajaseră cameriste într-un hotel din Saturn. 

Ieri dimineaţă trupul Alinei a fost găsit de un pescar care trecea prin parcul Tosca din Mangalia. Fata, omorâtă în bătaie şi abandonată în spatele unei bănci, fusese transportată până acolo într-un geamantan. 

Camerele au surprins două persoane cu feţele acoperite

Emil, pescar găsitor: Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul...Era chircită, era...  în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: Banca sub care a fost găsit cadavrul fetei se află în apropierea unui complex sportiv, sunt mai multe blocuri în zonă, un loc de joacă pentru copii, dar şi la foarte mică distanţă de camerele de supraveghere care ar fi surprins mai multe persoane cu cagule.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă apar două perosane, cu feţele acoperite. 

Fata de 18 ani şi-ar fi ucis prietena chiar în camera de hotel

Martor: Ar fi chemat un taximetrist dar acel taximetrist n-a luat-o şi s-a dus pe jos până acolo în parc la Tosca.

Iubitul Alinei şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu fata.

Iubitul Alinei: Eu am vorbit pe la ora două cu Alina. Asta era ieri. Şi mi-a scris că vrea să se culce. Pe la patru jumate îmi dă mesaj că vrea să se despartă de mine, că m-a înşelat. Mi-am dat seama că nu e ea şi am tot insistat să-i scriu şi s-o sun. 

Cele două fete erau prietene din copilărie şi învăţau la acelaşi liceu din Vaslui. Alina fusese crescută de mică de mătuşa ei. Femeia susţine că cele două nu s-ar mai fi înţeles în ultima perioadă.

Alina visa să devină poliţistă

Mătuşa Alinei: Măi Alina, du-te la patron şi spune-i. S-a dus fata la patron şi patronul nu a băgat-o în seamă pentru că ea stătea cu toţi patronii de acolo. Cică are 7 bărbaţi mamă şi mă ia forţat să mă ducă în oraş şi pe mine, şi eu i-am spus fată eu nu merg.

Alina urma să dea în toamnă examenul de bacalaureat şi visa să intre la facultate. Voia să se facă poliţistă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Mi-am dat seama că nu e ea". Iubitul tinerei ucise de cea mai bună prietenă, în Mangalia, despre mesajele primite la 4 dimineaţa pe WhatsApp