Antena Meniu Search
x

Video Microbuz care transporta mai mulți pasageri, accident pe DN1. S-a răsturnat după ce șoferul a condus cu viteză. Un copil și un adult, răniți

Un copil şi un adult au fost răniţi, ieri, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe şosea. Totul s-a petrecut pe DN1, între localităţile Vlădeni și Codlea, din județul Brașov. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 08:22

Şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat. Copilul şi bărbatul au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Un copil şi un adult au fost răniţi

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Codlea, judeţul Braşov, conducătorul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Vezi și

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, au rezultat 2 victime, un adult şi un minor, aflate în evaluare medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Microbuz care transporta mai mulți pasageri, accident pe DN1. S-a răsturnat după ce șoferul a condus cu viteză. Un copil și un adult, răniți