Antena Meniu Search
x

Microbuz cu 2 adulţi şi 7 copii, accident de groază cu un TIR şi o dubă, în Bacău. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului

Accident de groază între un microbuz, un TIR şi o autoutilitară, în comuna Oituz din Bacău. Un adult şi trei copii au nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Au intervenit mai multe ambulanţe.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 08:19

Cel puțin patru persoane sunt rănite, între care trei copii, după un accident care a avut loc joi dimineața, în comuna Oituz, sat Harja, județul Bacău, între un microbuz în care se afla o familie cu doi adulți și 7 copii, o autoutilitară și un TIR.

Accident în comuna Oituz, între un microbuz şi un TIR

Potrivit ISU Bacău, nu au fost persoane încarcerate în urma accidentului produs în comuna Oituz, sat Harja. Mai multe ambulanțe se deplasează la fața locului. În accident au fost implicate un TIR, o autoutilitară și un microbuz, potrivit Mediafax.

Şoferul TIR-ului şi cel al autoutilitarei nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

În microbuz se afla o familie formată din doi adulți și șapte copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Necesită îngrijiri medicale un adult și trei copii. Toți sunt conștienți și au diverse traumatisme, conform ISU Bacău. 

O ambulanţă SMURD a preluat mama pentru a fi transportată la spital, iar tatăl şi alţi 3 copii au fost preluaţi de un echipaj SAJ. Într-o autospecială pentru transport personal şi victime multiple se află ceilalţi 4 copii.

Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Microbuz cu 2 adulţi şi 7 copii, accident de groază cu un TIR şi o dubă, în Bacău. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului