Antena Meniu Search
x

Galerie foto Microbuz plin cu bulgari, accident mortal în Dolj. A intrat cu viteză într-un TIR oprit pe marginea drumului, la Basarabi

Imagini de coșmar surprinse în această dimineață, pe DN 56, în localitatea Basarabi, județul Dolj. Doi oameni au murit și patru au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR staționat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.06.2022, 08:26

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, marți dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 56, în localitatea Basarabi, sensul de mers către Calafat. Din primele informații, un microbuz plin cu cetățeni bulgari a intrat în coliziune cu un TIR staționat pe marginea drumului.

Un copil, printre victime accidentului din Basarabi

"La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în localitatea Basarabi, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Centrului Infotrafic, "circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, iar traficul vehiculelor de mare tonaj este oprit".

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Microbuz plin cu bulgari, accident mortal în Dolj. A intrat cu viteză într-un TIR oprit pe marginea drumului, la Basarabi