Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai am cuvinte, vă spun". O șoferiță a murit pe loc în Vaslui, după ce a intrat cu mașina în TIR. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h

Ieri a fost o zi neagră pe şoselele din ţară. Viteza excesivă şi alcoolul au provocat din nou victime. În judeţul Vaslui, o şoferiţă a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar în judeţul Suceava, un bărbat, care a provocat un accident şi a fost scos de martori din maşină, a luat-o la fugă în încercarea de a scăpa de alcoltest şi de dosar penal.

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 08:32

Vezi și

Un accident teribil a avut loc ieri în localitatea Creţeşti, judeţul Vaslui. O femeie nu a mai ţinut cont de limita de viteză şi a apăsat pedala de acceleraţie cât a putut de tare. A încercat o depăşire periculoasă, dar nu a mai reuşit să ajungă cu autoturismul pe sensul ei de mers. Acesta a intrat violent, frontal, într-un TIR. Impactul i-a fost fatal. 

"Din nefericire, victima, o femeie de 53 de ani, nu a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţa TIM fiind nevoit să declare decesul acesteia", a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Şoferiţa ar fi condus cu o viteză mult peste limita legală. Martorii susţin că acul vitezometrului ar fi rămas oprit la 140 de kilometri pe oră.

"Nu mai am cuvinte, vă spun. Şi viteză, şi neatenţie, trebuie să evităm noi orice impact să nu se întâmple aşa ceva", spune șocat un bărbat.

Pe acelaşi subiect

"Îi ştiu, chiar suntem prieteni de familie. Băiatul dumneaei urma să aibă nuntă peste două, trei săptămâni. Ce pot să spun? Îmi pare rău! Condoleanţe familiei", mărturisește un tânăr.

În urma accidentului, şoferul de TIR din Republica Moldova a avut nevoie şi el de îngrijri medicale. Acesta a rămas internat la Spitalul Municipal din Huşi. 

Bătrân spulberat în Cluj, după ce a traversat prin loc nepermis

În Cluj-Napoca, un bărbat de 82 de ani a vrut să treacă strada printr-un loc nepermis, iar un şofer care circula cu viteză n-a mai putut opri în timp util, pentru a evita impactul. Pe mai bine de 20 de metri s-a întins urma de frânare, dar bătrânul a fost luat pe capotă.

Bărbatul lovit de maşină a ajuns la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală. După testare, poliţiştii au descoperit că şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În localitatea suceveană Prisaca Dornei, un alt şofer inconştient a urcat la volan după ce a consumat mai multe sticle de alcool.  Nu a durat mult până când a scăpat de sub control maşina, care s-a izbit violent de un TIR. 

"Urcam frumos, regulamentar, iar de sus a coborât direct în mine. A intrat pe contrasens, mi-a dat în rezervor", a declarat șoferul camionului.

Din impact, maşina şoferului beat a ricoşat într-un microbuz care transporta 8 pasagari. Ca prin minune, nimeni nu fost rănit. Rămas încarcerat, şoferul a fost scos din maşină de martori, însă, nu a mai aşteptat sosirea echipajului de poliţie.

"A fugit! L-am scos din maşină, credeam că e şocat, dar el pe acolo a fugit. Nu ştiu. Cred că e beat", spune șoferul microbuzului.

În doar câteva zeci de minute, oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă. 

"În mai puţin de 40 de minute, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbatul care a condus autoturismul respectiv, acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi, ulterior, a refuzat şi recoltarea probelor biologice de sânge", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Traficul în zonă a fost paralizat zeci de minute în urma accidentului, iar coada de maşini s-a întins pe kilometri buni. 

Carambol teribil cu șase mașini, în Drobeta-Turnu Severin

Tot ieri, în oraşul Drobeta-Turnu Severin, a avut loc un carambol teribil, în care au fost implicate nu mai puţin de şase maşini. O femeie nu ar fi oprit într-o intersecţie, în dreptul inidcatorului de STOP şi a lovit în plin o altă maşină pe care a reuşit chiar să o răstoarne pe şosea.

Impactul a fost atât de violent, încât cele două maşini s-au oprit după câţiva metri în alte patru maşini parcate. Şoferiţa care se face vinovată de accident s-a ales cu o amendă usturătoare şi va rămâne pieton pentru 3 luni de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Nu mai am cuvinte, vă spun". O șoferiță a murit pe loc în Vaslui, după ce a intrat cu mașina în TIR. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h