Antena Meniu Search
x

Video "Mai bine nu mai opream". Carambol cu trei maşini, în Bragadiru. Accidentul a fost provocat de un tânăr începător

Carambol cu trei maşini, noaptea trecută, în oraşul Bragadiru, din judeţul Ilfov. Un şofer începător, de 19 ani, ar fi gonit cu viteză pe şosea, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o maşină care staţiona pe marginea şoselei, după care a ricoşat într-un alt autoturism care circula regulamentar. O femeie care coborâse din maşină să meargă la brutărie a fost rănită şi transportată la spital. 

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 12:41

Vezi și

Şoferul are 42 de ani şi este din Zimnicea. Se îndrepta spre casă, însoţit de soţie şi cei doi copii. Brutăria de pe şoseaua Alexandriei le-a făcut cu ochiul, aşa că au oprit pentru a-şi lua câteva specialităţi. N-au mai apucat să ajungă în brutărie.  Un autoturism a intrat în maşina lor, după care a ricoşat în alt autoturism care circula regulamentar.

Bărbat implicat în accident: Nu suntem din localitate, hai mă să luăm un covrig... şi covrig a fost! mai bine nu mai opream. şi ne-a făcut zob, bine că nu a omorât copiii. 

Martor: Băiatul a venit probabil nu a mai ţinut curba, a ieşit de pe carosabil, a lovit maşina care era parcată, maşina domnului. şi după a ricoşat în maşina lor. Fratele meu cu iubita lui erau într-o maşină.

Martorii spun că tânărul de 19 ani, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, ar fi circulat cu viteză mare şi s-ar fi luat la întrecere cu un alt şofer.

Pe acelaşi subiect

Ce spune şoferul vinovat

Bărbat implicat în accident: Cu 120, vă daţi seama... dacă avea şi el 50, vă daţi seama avea timp să pună frână. El zice că nu a avut, păi cum mă nu ai avut când ai făcut zob trei maşini! 

Şoferul, însă, neagă acuzaţiile. 

Şofer vinovat: Pe bord îmi arăta între 70 şi 80 când eram pe pod. 

Reporter: Şi pe domna cum ai lovit-o? din ce am înţeles era în afara maşinii...

Şofer vinovat:  A fost prinsă la mijloc. 

Prima ambulanţă care a sosit la locul accidentului era în trecere prin zonă. A fost primul echipaj care a acordat îngrijiri medicale victimei. Femeia este acum internată în spital. 

Şoferii implicaţi în accident au fost duşi la audieri la Sediul Poliţiei din Bragadiru. Poliţiştii trebuie să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi să stabilească cum s-a produs exact accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Mai bine nu mai opream". Carambol cu trei maşini, în Bragadiru. Accidentul a fost provocat de un tânăr începător