Antena Meniu Search
x

Mielul, vedeta zilei în Harghita

Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul.

Vezi și

Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul. 

Mai în glumă, mai în serios, bucătarii nu au divulgat ingredientul care le face mâncarea specială. Doar e concurs. Şi unul cât se poate de serios. "Primăvara Odorheiului Secuiesc", unde 15 cavaleri al gastronomiei s-au întrecut în gătit.

Ceaunul este de 20 de litri deci o să facem o tocană pentru 50 de oameni.

În parcul din centrul oraşului, în doar câteva ore, mirosul îmbietor a adunat zeci de pofticioşi. Pentru o tocană de miel, doritorii au plătit 10 lei pentru o porţie, iar pentru o fleică de miel 15 lei.

Şi pentru concurenţi a fost un câştig, indiferent de loc, toţi s-au ales cu medalii, cupe şi diplome.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mielul, vedeta zilei în Harghita