Mielul, vedeta zilei în Harghita
Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul.
- Asia Express continuă cu o nouă etapă Sâmbătă și Duminiă 20:00, Luni și Miercuri de la 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Moartea şocantă a elevei olimpice, nepoată de primar. Ștefi a anunţat ce urmează să facă. De ce bănuiesc polițiștii că ar fi vorba de o provocare pe TikTok
Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul.
Mai în glumă, mai în serios, bucătarii nu au divulgat ingredientul care le face mâncarea specială. Doar e concurs. Şi unul cât se poate de serios. "Primăvara Odorheiului Secuiesc", unde 15 cavaleri al gastronomiei s-au întrecut în gătit.
Ceaunul este de 20 de litri deci o să facem o tocană pentru 50 de oameni.
În parcul din centrul oraşului, în doar câteva ore, mirosul îmbietor a adunat zeci de pofticioşi. Pentru o tocană de miel, doritorii au plătit 10 lei pentru o porţie, iar pentru o fleică de miel 15 lei.
Şi pentru concurenţi a fost un câştig, indiferent de loc, toţi s-au ales cu medalii, cupe şi diplome.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰