Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mielul, vedeta zilei în Harghita

Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul.

de Redactia Observator

la 09.05.2015 , 20:08

Aromele de friptură, tocănită sau grătare au învăluit astăzi Odorheiul Secuiesc. 15 bucătari, care mai de care mai iscusit, s-au întrecut în prepararea cărnii de miel. Bineînţeles, nu a lipsit nici ospăţul. 

Mai în glumă, mai în serios, bucătarii nu au divulgat ingredientul care le face mâncarea specială. Doar e concurs. Şi unul cât se poate de serios. "Primăvara Odorheiului Secuiesc", unde 15 cavaleri al gastronomiei s-au întrecut în gătit.

Ceaunul este de 20 de litri deci o să facem o tocană pentru 50 de oameni.

Vezi și

În parcul din centrul oraşului, în doar câteva ore, mirosul îmbietor a adunat zeci de pofticioşi. Pentru o tocană de miel, doritorii au plătit 10 lei pentru o porţie, iar pentru o fleică de miel 15 lei.

Şi pentru concurenţi a fost un câştig, indiferent de loc, toţi s-au ales cu medalii, cupe şi diplome.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Mielul, vedeta zilei în Harghita