Antena Meniu Search
x

Patru migranţi din Sri Lanka, solicitanţi de azil în România, prinşi când încercau să fugă din ţară

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au avut mult de muncă în ultimele ore, nu mai puţin de patru migranţi din Sri Lanka fiind prinşi când încercau să fugă din ţară.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.01.2020, 16:56

Migranţii sunt acuzaţi de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat
Cei patru migranţi erau nemulţumiţi de condiţiile din România - Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au avut mult de muncă în ultimele ore, nu mai puţin de patru migranţi din Sri Lanka fiind prinşi când încercau să fugă din ţară.

Cei patru migranţi, solicitanţi de azil în România, au forţat trecerea frontierei în echipe de câte doi care au acţionat la câteva ore una de cealaltă.

Mai întâi, doi dintre migranţi, un bărbat şi o femeie, au fost prinşi la doar 10 metri de frontiera de stat, fiind capturaţi când se aflau pe direcţia localităţii de frontieră Oar şi se îndreptau pe jos către graniţa cu Ungaria.

Ulterior, încă doi migranţi din Sri Lanka, doi bărbaţi, au fost prinşi la aproximativ 800 de metri de frontiera de stat. Au fost capturaţi când se aflau pe direcţia localităţii Boghiş şi se îndreptau pe jos către graniţa cu Ungaria.

Migranţii, cu vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Migranţii au recunoscut că planul lor era să ajungă într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru migranţi din Sri Lanka, solicitanţi de azil în România, prinşi când încercau să fugă din ţară