Antena Meniu Search
x

Mihaela, femeia din Tulcea înjunghiată de o colegă, e ÎN COMĂ. Cea care a atacat-o este în arestul Poliţiei

Mihaela, vânzătoarea de 46 de ani din Tulcea care a fost înjunghiată de o colegă e în comă. A pierdut mult sânge, iar loviturile de cuţit i-au atins coloana. Atacatoarea ei, o colegă care lucra la un depozit, a fost arestată

Vezi și

Mihaela, vânzătoarea de 46 de ani din Tulcea care a fost înjunghiată de o colegă e în comă. A pierdut mult sânge, iar loviturile de cuţit i-au atins coloana. Atacatoarea ei, o colegă care lucra la un depozit, a fost arestată.

Mihaela a fost înjunghiată în spate de o colegă care a intrat peste ea în magazin. A încercat să-i ţină piept, dar a fost îngenuncheată sub lovituri de cuţit.

Între cele două femeie, de vârste apropiate, ar fi fost un conflict mai vechi.

Mihaela e în comă, acum, la spitalul din Tulcea. A fost operată, dar medicii încă nu pot spune că a trecut de pericol.

Loviturile i-ar fi atins coloana. Mihaela a fost atacată pentru bani. Lucrau amândouă la acelaşi patron. Mihaela în magazin, cealaltă la depozit.

A fost reţinută după atac, apoi arestată. Pentru femeia pe care a înjunghiat-o urmează ore critice. Mihaela e mama unui copil de nouă ani pe care-l creşte singură..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mihaela, femeia din Tulcea înjunghiată de o colegă, e ÎN COMĂ. Cea care a atacat-o este în arestul Poliţiei