Antena Meniu Search
x

Mihai a fost găsit mort lângă podul din Medgidia. S-ar fi aruncat în gol din cauza jocurilor de noroc. Soția este devastată: "Rugați-vă pentru sufletul lui"

Tragedie în Medgidia, sâmbătă dimineață, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort la piciorul podului rutier, după ce a căzut de la înălțime. Constănțeanul ar fi decis să-și încheie socotelile cu viața, după ce ar fi pierdut o sumă uriașă la jocurile de noroc, spun apropiații. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.01.2022, 13:36

Mihai a fost găsit mort lângă podul din Medgidia. S-ar fi aruncat în gol după ce ar fi pierdut o sumă uriașă la jocurile de noroc - Facebook

Alarma a fost dată ieri, în jurul orei 7.50, atunci când polițiștii constănțeni au fost sesizați că l\ng[ piciorul podului feroviar din Medgidia se află o persoană decedată. 

"La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia, se află o persoană decedată, căzută de la înălțime. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. Din primele cercetări a reieșit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie a.c.",  au transmis reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat.

Bărbatul ar fi pierdut o sumă uriașă la jocurile de noroc

Potrivit unor surse, Mihai ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce ar fi pierdut o sumă uriașă la jocurile de noroc, de ordinul a zeci de mii de euro, spun apropiații bărbatului.

Pe acelaşi subiect

Soția acestuia a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia le cere apropiaților să nu îl învinuiască pentru acest gest și să se roage pentru sufletul soțului ei:

"Sufletul meu frumos și bun! Pe cine o să mai alint eu acum asa?! Te iubesc enorm și o voi face pana când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău își imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj de pana acum, nu putem sa ne consolam cu nimic și nici nu vom putea, asa cum noi nu cautam sa îl învinuim pentru acest gest asa va rog și pe voi sa o faceți! nu îl învinuiți de nimic, rugați va pentru sufletul lui, asta îl ajuta sigur! Cu toții știm ce om minunat a fost, plin de viata, cu un cuvânt bun pentru fiecare și gata sa ajute mereu! Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru încurajări!".

Mihai era tatăl unui copil de 11 ani.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mihai a fost găsit mort lângă podul din Medgidia. S-ar fi aruncat în gol din cauza jocurilor de noroc. Soția este devastată: "Rugați-vă pentru sufletul lui"