Antena Meniu Search
x

O elevă din Constanța ar fi încercat să se sinucidă, din cauza notelor la școală. Urma să rămână corigentă la patru materii

La trei zile de la tragedia din Năvodari, unde un elev în clasa a 8-a a fost găsit mort, spânzurat sub podul feroviar din oraș, un alt copil a încercat să își pună capăt zilelor. S-a întâmplat în localitatea constănțeană Corbu, iar motivul ar fi, ca și în cazul băiatului de 15 ani, situația de la școală. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.01.2022, 21:12

O elevă din Constanța a înghițit un pumn de pastile, din cauza situației școlare. Urma să rămână corigentă la patru materii - Imagine ilustrativă

O copilă în vârstă de 14 ani, din comuna Cogealac, județul Constanța, a ajuns la spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă, înghițind mai multe pastile.

"La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră, de 14 ani, ar fi ingerat mai multe pastile. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe aceasta, la domiciliul său, din localitatea Corbu. Minora era conștientă, cooperantă, fiind transportată la spital pentru investigații medicale", informează IPJ Constanța, într-un comunicat.

Eleva urma să rămână corigentă la patru materii

Potrivit unor surse, adolescenta ar fi recurs la acest gest, din cauza situației școlare. Se pare că urma să rămână corigentă la patru materii.

Pe acelaşi subiect

După ce a înghițit pastilele, fata și-a o prietena bună, care a anunțat autoritățile. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii situației de fapt.

Un băiat de 15 ani s-a spânzurat sub podul de la Năvodari

Reamintim că, marți dimineață, în jurul orei 10.00, un adolescent în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 8-a, a fost găsit mort, spânzurat sub podul feroviar din Năvodari. Băiatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor note mici primite la școală.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O elevă din Constanța ar fi încercat să se sinucidă, din cauza notelor la școală. Urma să rămână corigentă la patru materii