Meniu
Search
x

Mii de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperită într-o ambarcaţiune cu marinari români la bord

Poliţiştii români de frontieră de la Grupul de Nave Constanţa au descoperit, în cursul zilei de vineri, mii de ţigări de contrabandă într-o ambarcaţiune cu 18 marinari români la bord.

De Redactia Observator la 27.03.2021, 10:38
  • Valoarea ţigărilor de contrabandă a fost stabilită la 147.400 de lei.

Nava activa sub pavilion Malta şi a ajuns în Constanţa după ce a plecat din Turcia, de la Mersin. Poliţiştii români de frontieră au decis, în baza unor informaţii primite, să efectueze un supracontrol asupra navei. Conform Poliţiei de Frontieră, la control a participat şi Pobaya, câinele de serviciu pentru detectarea tunului.

Astfel, poliţiştii români de frontieră au descoperit, într-o încăpere adiacentă magaziilor, cantitatea de 7.370 de pachete de ţigări, diferite mărci, ambalate în saci de plastic.

Valoarea ţigărilor de contrabandă a fost stabilită la 147.400 de lei

Marfa a fost evaluată la circa 147.400 de lei, iar comandantul navei a precizat, pe parcursul audierilor, că ţigările aparţin membrilor de echipaj. S-a decis ca ţigările să fie ridicate, în vederea continuării cercetărilor, dar şi deschiderea unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mii de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperită într-o ambarcaţiune cu marinari români la bord