Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mii de turişti pe litoral în cea mai fierbinte zi de anul acesta. Cât de caldă a fost apa mării

Canicula din marile oraşe a trimis mii de români direct pe litoral. A fost aglomerat ca-n sezon, spun încântaţi administratorii plajelor, mai ales ca este abia al doilea weekend de iunie. Fermecaţi au fost şi turiştii: s-au bronzat, au dansat şi s-au răcorit cu şampanie. 

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 20:06

S-a dat startul zilelor de distracţie pe litoral. Au fost 28 de grade în aer, iar apa mării a avut în jur de 21 de grade. Nu e de mirare că s-a stat aproape umăr la umăr în mare. 

Pentru prima ieşire la mare din acest sezon ţinutele n-au fost lăsate la voia întâmplării. 

Vrăjiţi de muzica de pe plajă, mulţi şi-au umplut paharele cu sampanie si cocktailuri si s-au ridicat să danseze. 

Vezi și

"În general cocktailuri fructate, foarte fresh, cu o bază de suc de portocale sau lamaie, mai puţin alcool. multe limonade pe bază de cafea, toate reci in general", spune Laureniu Bratoşin, barman.

Pe acelaşi subiect

Administratorii de pe litoral sunt încântaţi să aibă atâţia clienţi încă din iunie

"Sezonul a inceput neasteptat de bine, avem mai multi turisti ca anul trecut. Noi avem 1000 de locuri. Va fi din ce in ce mai bine dupa ce scoala se termina examenele", spune administratorul unei plaje.

Distracţia a cucerit toată staţiunea, nu doar plaja. S-a ieşit la plimbare cu scuterele, iar atmosfera a fost ca-n Italia. 

Dresscode-ul a fost mediteranean. Fetele pe tocuri ameţitoare, fuste şi rochii vaporoase, pălării generoase şi ochelari de soare supradimensionaţi. Bărbaţii au asortat pantaloni de in şi cămăşi lejere.  

Cel mai aglomerat început de vară din ultimii ani a adus pe litoral cel puţin 30 de mii de turiști, arată estimările celor din industrie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Mii de turişti pe litoral în cea mai fierbinte zi de anul acesta. Cât de caldă a fost apa mării