Antena Meniu Search
x

Video Mii de ucraineni au fugit din calea bombelor. Au trecut prin România şi merg spre Polonia, ţara în care au ajuns cei mai mulţi refugiaţi

Andreea Petrescu, Andrei Feraru şi Kristian Kosa au plecat din România, spre Ungaria şi apoi Polonia, pe drumul parcurs zilnic de mii de refugiaţi ucraineni. De altfel, Polonia e ţara în care au ajuns cei mai mulţi dintre oamenii care fug de război.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 04.03.2022, 20:48

Vezi și

Tocmai am trecut graniţa dintre Slovacia şi Polonia şi am întâlnit un autocar care venea din România şi merge către Polonia. Are 44 de persoane la bord, sunt 44 de refugiaţi care au fugit din calea bombelor, din Ucraina. Au fost preluaţi din judeţul Suceava şi din Bacău şi trebuie să ajungă în Cracovia, respectiv Varşovia. Mulţi dintre ei vin din zona Odessa.

Oamenii spun că au plecat în urmă cu 4 zile şi au fost ajutaţi de voluntari să ajungă la graniţa cu Republica Moldova şi tot voluntarii i-au îndrumat către România. Au fost cazaţi în Suceava. Au plecat fără niciun ban de acasă şi au avut nevoie de ajutorul oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mii de ucraineni au fugit din calea bombelor. Au trecut prin România şi merg spre Polonia, ţara în care au ajuns cei mai mulţi refugiaţi