Antena Meniu Search
x

Un milionar e şoferul cu Jaguar care a ucis un tânăr la Cluj, pe trecerea de pietoni (video)

Un milionar e şoferul cu Jaguar care a ucis un tânăr la Cluj, pe trecerea de pietoni. Daniel Dumitraş a accelerat ca să facă stânga peste linie dublă continuă şi peste zebră, impactul fiind fatal pentru un pieton care traversa regulamentar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.06.2019, 08:03

Un milionar e şoferul cu Jaguar care a ucis un tânăr la Cluj, pe trecerea de pietoni. Daniel Dumitraş a accelerat ca să facă stânga peste linie dublă continuă şi peste zebră, impactul fiind fatal pentru un pieton care traversa regulamentar.

Un tânăr de 33 de ani din Floreşti a murit marţi, în jurul orei 13.00, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el, pe o trecere de pietoni dn Cluj. La volanul unui Jaguar F Pace, SUV de lux care costă peste 60.000 de euro, Daniel Dumitraş l-a lovit în plin şi l-a strivit sub roţi.

Patronul firmei Coratim, Daniel Dumitras, 49 de ani, se afla cu maşina la 2 metri de bărbatul care traversa pe trecerea de pietoni, regulamentar, urcându-se practic peste el. Dumitaş a lovit victima virând stânga pe contrasens, peste linia dublă continuă.

Daniel Dumitraş avea vizibilitate maximă în momentul în care a virat stânga și niciun alt autoturism nu i-a obturat vederea. Cel mai probabil șoferul s-a uitat în dreapta și a demarat în trombă.

Pe acelaşi subiect

"A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni, care se afla la doi metri distanță.

Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV-ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el.", a declarat unul dintre anchetatorii accidentului, citat de Ştiri de Cluj.

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitraş a fost reţinut în vederea anulării şi pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, arată reprezentanţii Poliţiei. Totuşi, Dumitraş se poate urca, cel puţin o perioadă, la volanul bolidului său.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un milionar e şoferul cu Jaguar care a ucis un tânăr la Cluj, pe trecerea de pietoni (video)