Antena Meniu Search
x

Video Milionarul Victor Micula, trimis în judecată. A încercat să păcălească o firmă de asigurări cu 275.000 de euro

Şi-a distrus maşina pentru banii de asigurare. Milionarul Victor Micula a fost trimis în judecată într-un nou dosar, după ce ar fi încercat să înşele o firmă de asigurări. Bărbatul şi-ar fi aruncat în prăpastie autovehiculul, cu ajutorul prietenilor, ca să încaseze despăgubirile uriaşe.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 19:03

Vezi și

Conform rechizitoriului Parchetului din Oradea este vorba de un accident rutier produs în vara anului 2018. La volanul unui bolid de lux se afla un prieten al tânărului milionar. Acesta a sunat la 112 şi le-a spus că a fost implicat într-un accident rutier.

Prejudiciul de 275.000 de euro

Le-a povestit oamenilor legii că a vrut să evite câteva pietre, dar maşina a ajuns în prăpastie. Totodată tânărul milionar a depus şi un dosar penal în instanţă pentru a-şi recupera prejudiciul. Este vorba despre 275.000 de euro.

Doar că firma în momentul în care a făcut verificările a constatat faptul că cele spuse de tânărul milionar nu corespundeau cu realitatea. Aşa a fost descoperit că acesta a făcut un fals în declaraţii şi ulterior a fost trimis în judecată. Pentru faptele sale, tânărul riscă să ajungă şi după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Milionarul Victor Micula, trimis în judecată. A încercat să păcălească o firmă de asigurări cu 275.000 de euro