Antena Meniu Search
x

Ministerul Sănătății se pregătește de valul 4 al pandemiei. Ioana Mihăilă: „Lecțiile învățate ne arată că trebuie să mai fim flexibili"

Trebuie să ne învăţăm lecţiile şi să fim mai flexibili în lupta cu pandemia, anunţă ministrul Sănătății, care spune că trebuie să fim pregătiţi pentru valul 4.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 22:29

Ministerul Sănătății se pregătește de valul 4 al pandemiei. Ioana Mihăilă: „Lecțiile învățate ne arată că trebuie să mai fim flexibili" - Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

Ministrul Sănătății a vorbit despre posibilitatea apariției valului 4 al pandemiei și a spus că lecțiile trecutului și numărul de persoane vaccinate ar putea ușura misiunea administrației.

„Lecțiile învățate ne arată că trebuie să mai fim flexibili, să nu mai ajungem la încărcătură din valurile precedente (...) acum avem persoane vaccinate (...) Spitalele își pot regla rapid numărul de paturi”, a explicat ministrul Mihăilă, joi, la TVR.

Pragul de 5 milioane de persoane vaccinate, în câteva săptămâni

Ioana Mihăilă a fost întrebată când se va ajunge la pragul de cinci milioane de persoane vaccinate în România.

Pe acelaşi subiect

„Probabil, în câteva săptămâni”, a răspuns ministrul Sănătății.

Referitor la tulpina indiană, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a spus că nu schimbă perspectiva față de cum eram în urmă cu o săptămână sau două. 

„Nu o schimbă față de cum era în urmă cu o săptămână sau două săptămâni. Tulpina indiană apăruse în urmă cu două luni la noi în țară. E bine că numărul se menține redus și că, cel puțin din datele raportate de INSP încă nu există transmitere comunitară, sau, cel puțin, transmitere comunitară semnificativă pentru tulpina indiană”, a spus Mihăilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ministerul Sănătății se pregătește de valul 4 al pandemiei. Ioana Mihăilă: „Lecțiile învățate ne arată că trebuie să mai fim flexibili"