Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat ca martor în dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat în calitate de martor, joi seara, la DIICOT, în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 11:17

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat în calitate de martor, joi seara, la DIICOT, în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

   Iniţial, primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi dimineaţa la DIICOT, însă cei doi nu s-au prezentat, deoarece citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată.

   Ulterior, ministrul Sănătăţii a venit joi seara la DIICOT şi a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul medicului Mihai Lucan.

Articolul continuă după reclamă

   Cel care a făcut denunţul în acest dosar, deputatul USR Emanuel Ungureanu a afirma miercuri că actualul ministru al Sănătăţii ar fi intervenit în timpul unui control la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca şi că între Mihai Lucan şi Florian Bodog există o legătură de rudenie, printr-o relaţie de naş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Renumitul chirurg Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat ca martor în dosarul medicului Mihai Lucan