Antena Meniu Search
x

Minoră batjocorită în Prahova. O copilă de 16 ani a fost violată, după ce a fost atrasă într-o capcană. Un bărbat a fost reţinut

Un bărbat din comuna prahoveană Iordăcheanu acuzat că ar fi violat de tânără de 16 ani, va fi prezentat în cursul zilei instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. El a fost reţinut după ce mama minorei a sesizat Poliţia.

Un bărbat din comuna prahoveană Iordăcheanu acuzat că ar fi violat de tânără de 16 ani, va fi prezentat în cursul zilei instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. El a fost reţinut după ce mama minorei a sesizat Poliţia.

Potrivit unor surse judiciare, în urma cercetărilor s-a stabilit că, duminică seară, bărbatul s-ar fi oferit să o conducă acasă pe adolescenta de 16 ani care se afla în compania unui grup de prieteni, iar pe drum i-ar fi cerut acesteia să meargă la domiciliul său, sub pretextul că soţia lui vrea să îi dea "ceva".

Minora l-a însoţit pe bărbat, fiind violată de acesta, în condiţiile în care, în realitate, soţia lui nu se afla acasă.

După ce a abuzat-o sexual pe minoră, bărbatul i-ar fi dat voie să plece acasă, mama fetei sesizând Poliţia a doua zi.

Bărbatul a fost reţinut marţi de anchetatori şi va fi prezentat, în cursul zilei de miercuri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Minoră batjocorită în Prahova. O copilă de 16 ani a fost violată, după ce a fost atrasă într-o capcană. Un bărbat a fost reţinut