Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minoră recidivistă, la furat într-o farmacie din Lupeni. Adolescenta a fost prinsă când lua bani din casa de marcat

O minoră recidivistă, aflată sub control judiciar, a fost prinsă la furat într-o farmacie din Lupeni, în timp ce încerca să sustragă banii din casa de marcat.

de Redactia Observator

la 20.11.2018 , 19:01

- Sputnik via Hepta

O minoră recidivistă, aflată sub control judiciar, a fost prinsă la furat într-o farmacie din Lupeni, în timp ce încerca să sustragă banii din casa de marcat.

Adolescenta în vârstă de doar 17 ani, care se afla sub control judiciar, a fost prinsă la furat în farmacia din oraşul Lupeni.

Totul s-a întâmplat după ce adolescenta a rugat-o pe farmacistă să-i aducă o cutie cu lapte praf, moment în care minora încercat să sustragă bani din casa de marcat.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra a luat din sertarul casei de marcat 545 de lei, bani pe care i-a ascuns în mâneca gecii cu care era îmbrăcată.

Gestul tinerei a fost, însă, observat de un martor, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină pe tânără, până la sosirea agenţilor de poliţie, potrivit IPJ Hunedoara.

Copila de 17 ani se află sub control judiciar încă de la începutul lunii noiembrie a anului în curs, când a fost reţinută 24 de ore de poliţiştii din Petroşani, după ce a furat bijuterii din aur de 10.000 de lei din locuinţa unui bărbat, care plecase de acasă fără să închidă bine uşa de la intrare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Minoră recidivistă, la furat într-o farmacie din Lupeni. Adolescenta a fost prinsă când lua bani din casa de marcat