Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Minorul de 15 ani care a tras cu pistolul în trafic era cu mama lui în maşină

Un adolescent de 15 ani a fost ridicat de mascați, dimineață, după ce a fost filmat în trafic cum trăgea cu un pistol tip airsoft, cel mai probabil pentru a intimida un alt șofer. De parcă nu era îndeajuns de şocant, pistolarul era în maşină cu mama lui. E al doilea dosar penal pe numele lui pentru că nu e prima oară când adolescentul amenință cu arma. 

de Ana Maria Munteanu

la 22.10.2024 , 20:18

Cartierul Rahova. Dintr-o mașină cu numere de Dolj, un individ scoate pe geamul pasagerului un pistol și trage cinci proiectile în aer, în momentul în care depășește un autoturism oprit pe prima bandă, cel mai probabil la intimidare. O cameră de bord surprinde totul. Clipul a ajuns pe internet și de acolo la poliţie. Culmea cel care a tras este un adolescent de 15 ani care în plus era în maşină cu mama lui. 

Filmarea, care acum este principala probă în dosar, arată că exact în această zonă s-a tras. Este chiar cartierul în care locuiesc cei doi. Ca să verifice dacă înregistrarea ajunsă pe internet este reală, polițiștii au ridicat imaginile de pe mai multe camerele de supraveghere din zonă.

Băiatul de 15 ani nu e la prima întâlnire cu oamenii legii

Vezi și

În această dimineață, băiatul şi mama lui au fost ridicați de mascați. Adolescentul ar fi procurat pistolul neletal de pe internet. Nici adolescentul și nici părinții săi nu au dorit să stea de vorbă cu polițiștii și au solicitat să fie prezent un avocat. Băiatul de 15 ani nu e la prima întâlnire cu oamenii legii.

Numele adolescentului era cunoscut polițiștilor de acum patru luni. Atunci, o femeie din anturajul lui le-a cerut agenților de la Secția 19 un ordin de protecție împotriva sa, pentru că ar fi amenințat-o cu același pistol.

Adolescentul s-a ales cu un al doilea dosar penal

Adolescentul s-a ales cu un al doilea dosar penal. Specialiștii spun că tot mai mulți tineri au comportament violent. "Vorbim de cineva care, prin agresivitate, ia ce vrea el. El este cineva, are putere, are pistolul asupra lui. În mintea unui narcisist nu există să ai tu opinii diferite", explică Andrei Baciu, psiholog.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept", declară Crina Eşanu, de la Poliţia Capitalei. Pentru fapta sa, tânărul riscă să ajungă într-un centru de reeducare. 

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » Minorul de 15 ani care a tras cu pistolul în trafic era cu mama lui în maşină