Antena Meniu Search
x

Video Miracol pentru o femeie din Suceava care aştepta de luni bune o nouă şansă la viaţă. Medicii o chemaseră de trei ori pentru un transplant hepatic

O femeie de 52 de ani din Suceava a primit o nouă şansă la viaţă, după ce medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi i-au efectuat un transplant hepatic.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 08:28

Vezi și

Aceasta fusese diagnosticată în urmă cu ceva timp cu o boală teribilă, în stare avansată, iar de atunci a sperat în fiecare zi la un miracol.

A fost chemată de doctori de trei ori pentru a vedea dacă femeia este compatibilă cu posibilii donatori, însă fără succes. Ieri, în schimb, speranţa sa a venit de la Sibiu, de la un pacient aflat în moarte cerebrală. 

Diana Cimpoeşu, UPU SMURD Iaşi: Am apelat la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, la Inspectoratul General pentru Aviaţie, care a trimis avionul SMURD. A luat echipa de chirurgi de aici, de la Iaşi, au mers la Sibiu. Au făcut prelevarea ficatului şi au revenit într-un timp record, astfel încât, s-a putut realiza acest transplant.

Este o premieră pentru medicii spitalului din Iaşi, care au efectuat în 24 de ore două transplanturi hepatice. Al doilea fiind la un bărbat de 48 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Miracol pentru o femeie din Suceava care aştepta de luni bune o nouă şansă la viaţă. Medicii o chemaseră de trei ori pentru un transplant hepatic