Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mişcare genială a unei românce din Italia, şantajată cu poze deocheate de doi tineri din Vaslui

Doi tineri din Vaslui au picat în plasa unei tinere românce plecate în Italia, de la care încercau să stoarcă 2.000 de euro, şantajând-o cu poze deocheate.

de Redactia Observator

la 15.10.2018 , 11:18

Doi tineri din Vaslui au picat în plasa unei tinere românce plecate în Italia, de la care încercau să stoarcă 2.000 de euro, şantajând-o cu poze deocheate.

Cei doi s-au băgat la puşcărie siguri, după ce i-au trimis tinerei buletinele lor, pentru a primi banii în cont.

Vasile Stăvărache (20 ani) si Daniel Florin Toronilă (17 ani), din comuna Ciocani, au santajat pe Facebook un cuplu de bârlădeni plecati la muncă în Italia, cerând 2.000 de euro pentru a nu publica niste fotografii în pozitii indecente ale celor doi.

Articolul continuă după reclamă

Femeia si partenerul ei s-au speriat de tupeul celor doi santajisti si au sunat la Politia Bârlad, unde au relatat ce trăiesc, trimitând anchetatorilor si postările primite de la cei doi santajisti din Ciocani.

Pe acelaşi subiect

Tinerii, bucurosi că ameninţarea lor a avut efect, au trimis chiar si o copie după buletinul unuia dintre ei, precum si contul unde să depună banii.

Familia a venit repede acasă si a depus plângerea.

Politistii de la Investigatii Criminale si cei de la Sectia 3 Politie Rurală Bârlad au organizat un flagrant, iar cei doi au fost luaţi ca din oală.

Cei doi riscă acum o pedeapsă de până la 7 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Mişcare genială a unei românce din Italia, şantajată cu poze deocheate de doi tineri din Vaslui