Antena Meniu Search
x

Vasluian bătut şi tăiat cu cosorul de soţia mai tânără, după ce a venit beat acasă. "Nu s-a lăsat până nu l-a omorât!"

O altă crimă înfiorătoare îngrozeşte România. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă seară, în satul Unţeşti, comuna Bogdăneşti, Vaslui, când un bărbat de 59 de ani a fost ucis cu cosorul de soţie pentru că a venit băut acasă.

O altă crimă înfiorătoare îngrozeşte România. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă seară, în satul Unţeşti, comuna Bogdăneşti, Vaslui, când un bărbat de 59 de ani a fost ucis cu cosorul de soţie pentru că a venit băut acasă.

Femeia, cu zece ani mai tânără, este suspectã cã şi-a omorât bărbatul în jurul orelor 19.30, dupã o ceartă aprigă. Potrivit anchetatorilor, omul a avut parte de o moarte teribilă.

Soţia lui l-a lovit în picior cu un cuţit pentru tăiat viţa de vie, iar bărbatul a suferit o hemoragie puternică şi nu a mai putut fi salvat.

Vasile Feraru a suferit o plagã tăiată cu cosorul în zona femurală. Când a văzut că sângele nu se mai opreşte, femeia s-a speriat şi a sunat la 112.  

Din nefericire, la sosirea ambulanţei de la Bârlad, medicul n-a putut face altceva decât să constate decesul. 

Supărate, rudele celor doi soţi s-au luat la ceartă şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru ca situaţia să nu degenereze. 

Nora bărbatului ucis a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor ca să iasă din curte.

"L-a omorât cu cosorul. Nu s-au lăsat până nu l-au omorât. Cât le-a muncit şi câte le-a făcut...", su declarat revoltate rudele victimei.

Vecinii celor doi soţi au povestit că bãrbatul ucis era mare consumator de alcool.

"Între ei este ceartă de mult timp. Nu-i de azi, nu-i de mâine. Dar, soţia lui în permanenţă spunea că "moartea ta din mâna mea se trage"!. El venea beat, o bătea, o înjura! Ea, de nervi, o dată şi gata! Dar n-a fost ea vinovată. S-a săturat de bătăi, s-a săturat de necazuri. Vai de capul ei!", a spus un vecin.

Un alt localnic susţine că bărbatul era cel care lua bătaie: "Câtă bătaie a mâncat omul ăsta de la ei cred că n-are păr în cap! De ani de zile, nu acuma!".

Femeia ar fi recunoscut în faţa unei rude că şi-a ucis so?ul. Nu s-a opus atunci când a fost ridicată de politişti şi dusă la audieri. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz, autorităţile urmând să decidă dacî femeia va fi reţinută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vasluian bătut şi tăiat cu cosorul de soţia mai tânără, după ce a venit beat acasă. "Nu s-a lăsat până nu l-a omorât!"