Antena Meniu Search
x

Un cal biciuit de stăpân n-a mai putut îndura durerea. Bărbatul e în comă, cu fractură de coloană, la Vaslui

Un carutas din Barlad și vecinul său au ajuns la spital într-un accident provocat în timp ce unul dintre căruțași încerca să-și depășească rivalul în viteză, pe șosea. Potrivit martorilor, un barbat de 43 de ani, aflat în stare avansata de ebrietate, si-a biciut groaznic calul.

Un carutas din Barlad și vecinul său au ajuns la spital dupa ce au căzut victime unui accident rutier, provocat în timp ce unul dintre căruțași încerca să-și depășească rivalul în viteză, pe șosea.

Potrivit martorilor, un barbat de 43 de ani, aflat în stare avansata de ebrietate, si-a biciut groaznic calul, pentru a-l obliga sa alerge mai repede, pentru a întrece o alta caruta.

La un moment dat, din cauza vitezei, una din rotile carutei a urcat pe trotuar, iar cei doi barbati au fost aruncați din căruță, căzând în cap, pe asfalt.

Martorii spun despre căruțaș că și-a bătut calul atât de tare, încât animalul n-a mai îndurat durerea și a pornit într-o goană nebună, nemaiputând fi strunit și a dus căruța cu tot cu ocupanți în șanț.

Pe acelaşi subiect

La fata locului au fost trimise doua ambulante din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui – Substatia Barlad, care i-au preluat pe cei doi barbati si i-au dus la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad.

În urma investigatiilor medicale, inclusiv cu computerul tomograf, diagnosticul pus de medici în cazul proprietarului atelajului a fost de „coma de gradul I-II, suspiciune de fractura de coloana, îmbibatie alcoolica”, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie Iasi. Vecinul sau s-a ales cu leziuni mai usoare, diagnosticul pus de medici fiind „traumatism forte sold stang”.

Calul a scăpat nevătămat.

Nu este primul caz de acest gen. În urmă cu doar o săptămână, un căluţ prăbuşit de oboseală, a fost chinuit şi lovit fără milă cu piciorul în cap de stăpân, pe o şosea din Maramureş. Click pe link pentru video.

De asemenea, în luna mai, un bărbat din Focşani care își bătea calul a ajuns în stare gravă la Urgenţe, după ce animalul l-a lovit năprasnic cu copita în faţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un cal biciuit de stăpân n-a mai putut îndura durerea. Bărbatul e în comă, cu fractură de coloană, la Vaslui