Antena Meniu Search
x

Video Mister în cazul morții Doinei, ucisă într-un apartament din Franța. Tânăra își pregătea rezidențiatul și urma să se căsătorească

O tânără absolventă a Facultăţii de Medicină din Galaţi a fost găsită moartă în Franţa, unde îşi pregătea rezidenţiatul. Alarma a fost dată de apropiaţii femeii de 31 de ani, care, îngrijoraţi că nu mai reuşeau să ia legătura cu ea, au contactat autorităţile franceze.

de Adrian Obreja

la 04.12.2023, 14:12

Vezi și

Tânăra de 31 de ani, originară din Republica Moldova dar care trăia de câțiva ani în Galați, a fost găsită moartă, înjunghiată de mai multe ori într-un apartament închiriat în Franța, la doar câteva ore după ce s-a cazat. Anchetatorii au fost alertați de familie, care nu reușeau să mai ia legătura cu ea. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit ușa deshisă și trupul fără viață al tinerei, întins într-una dintre camere. Au fost audiați câțiva dintre vecini care spun că nu au auzit niciun fel de zgomot în acea seară, pe 30 noiembrie. În același timp, se caută în continuare și arma crimei, iar o mașină de culoare albă, parcată în fața imobilului, a fost și ea verificată de autorități.

Tânăra moldoveancă ucisă în Franța își pregătea rezidențiatul

Conform spuselor familiei și foșitlor colegi, tânăra a plecat în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul. Ea a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați în 2017, iar în primăvara anului 2018 a susținut examenul final.

De atunci și până acum nu a profesat, iar acum intenționa să facă și rezidențiatul pentru a putea profesa în acest domeniu.

O parte din familie a plecat deja în Franța, pentru a participa la procedurile legate de repatriere.

Foștii colegi și profesori au primt vestea șocați, spun că  fost o studentă cu rezultate bune la învățătură și cu planuri mari de viitor. Urma să se și căsătorească cu logodnicul ei din Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mister în cazul morții Doinei, ucisă într-un apartament din Franța. Tânăra își pregătea rezidențiatul și urma să se căsătorească