Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mister în cazul tânărului de 21 de ani găsit mort pe litoral. Cadavrul, plin de răni

Descoperire macabră pe litoral. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort, plin de răni, la doi paşi de o plajă aglomerată. Turiştii povestesc îngroziţi că nimeni nu a observat nimic timp de ore bune. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a unei crime, şi încearcă să stabilească, pentru început, identitatea celui decedat. 

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 19:17

Tânărul a fost descoperit de un bărbat care aduna sticle de plastic pe digul din staţiunea Mamaia, la doi paşi de plaja pe care turiştii se bronzau. 

"Scene horror. Atâţia copii şi la doi paşi de toată lumea. Dintr-odată toată lumea nu ştia ce se întâmplă, alergau şi pe plajă şi peste tot", a povestit un martor.

Moarte misterioasă în Mamaia. Tânăr de 21 de ani, găsit decedat pe un dig

Vezi și

Anchetatorii iau în calcul toate variantele. Încă nu ştiu cine este bărbatul şi cum şi-a găsit sfârşitul. Nimeni nu îşi explică cum scena de groază a trecut neobservată.

Digul unde a fost găsit cadavrul se află în apropierea uneia dintre cele mai populate plaje de la intrarea în staţiunea Mamaia. Aici se află o bază nautică, o cherhana, dar şi o zonă unde oamenii vin cu maşinile.

Cadavrul a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie, iar anchetatorii vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a afla mai multe informaţii despre moartea misterioasă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Mister în cazul tânărului de 21 de ani găsit mort pe litoral. Cadavrul, plin de răni