Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mister în jurul morţii ucraineanului într-o comună din Botoşani. Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap, după ce îşi sunase disperat patronul că s-a întâmplat ceva

Descoperire macabră în comuna botoşăneană George Enescu. Un ucrainean, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit împușcat în cap, chiar de patronul la care lucra. Tânărul, venit de doar cinci zile în România, şi-a chemat angajatorul de urgenţă la fermă. Acesta a ajuns însă prea târziu - trupul neînsufleţit al băiatului zăcea într-o încăpere, iar lângă el era o armă de vânătoare. 

de Redactia Observator

la 01.09.2024 , 07:58

Alarma a fost dată ieri dimineaţă, chiar de bărbatul care îl angajase pe ucraineanul de 26 de ani. Tânărul trecuse fraudulos graniţa, de doar cinci zile, şi înainte să îşi încheie socotelile cu viaţa l-a sunat pe patron ca să îl cheme la fermă. Ajuns acolo, bărbatul l-a găsit pe ucrainean mort, cu o armă de vânătoare lângă el. Armă care fusese adusă ilegal din Ucraina.

Mister în jurul morţii 

"Nea Costel, vino că uite ce nenorocire. Ce să fac? Cum ce să faci? Dă telefon la 112", a povestit un martor.

Vezi și

"Şi-a găsit angajatul decedat, plagă împuşcată, la nivelul extremităţii cefalice, regiunea temporală", a declarat Carmen Răgoşcă - medic.

Pe acelaşi subiect

Victima ar fi trecut graniţa în ţara noastră împreună cu un alt ucrainean, alături de care şi lucra. Surse din anchetă spun că cei doi s-ar fi înţeles cu proprietarul fermei să îi lase să locuiască acolo, iar în schimb ei să îl ajute cu treburile gospodăreşti.

"Sunt efectuate cercetări, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată", a declarat Delia Nenicu - IPJ Botoşani.

Poliţiştii nu exclud încă varianta unei crime şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Mister în jurul morţii ucraineanului într-o comună din Botoşani. Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap, după ce îşi sunase disperat patronul că s-a întâmplat ceva