Antena Meniu Search
x

Video Misterul dispariției Angelikăi, studenta de la Teologie din Sibiu, se adâncește. Obiecte care i-au aparținut au fost găsite într-o pădure. Căutarea a fost oprită

Căutări disperate într-o pădure de lângă Sibiu, după ce mai multe obiecte ale unei foste studente la Teologie, dispărută de aproape trei săptâmâni, au fost găsite între copaci. Sute de oameni, cu drone, câini, şi elicoptere au căutat-o pe tânăra de 25 de ani.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.03.2023, 19:16

Vezi și

Denisa Costin,  voluntar: Am zis că poate chiar găsim ceva. Chiar o urmă mică de orice indiciu. Deocamdată, chiar nimic, din păcate.

O mare de oameni s-a mobilizat în căutarea tinerei de 25 de ani. Peste 350 de oameni, poliţişti, salvamontişti, câini de urmărire şi voluntari, un elicopter şi mai multe drone au luat la puricat Pădurea Dumbrava, de la marginea Sibiului. Acolo au fost găsite, în urmă cu câteva zile, mai multe obiecte personale ale Angelicăi.

Căutările au fost sistate 

Alin Bozan, voluntar Asociația 4x4 Rescue Sibiu: A fost găsit joi portofelul cu cardurile şi bani în el. Iar vineri a fost găsit telefonul, pus pe un buştean. cheile, ochelarii şi o ţigaretă electronică, care era pusă foarte frumos, în poziţie dreaptă, jos. Există doi urşi care se plimbă prin zonă.

Pe acelaşi subiect

La căutări au participat şi fraţii Angelikăi, tânăra pe care nimeni n-a mai văzut-o de aproape o lună. Ultima oară a fost văzută ieşind din căminul studenţesc din Sibiu.

Victor Maurer, fratele Angelikăi: A trecut foarte mult timp. Au fost temperaturi scăzute. Şansele ca ea să fie găsită în viaţă în pădure sunt o sau minime. Ultima discuţie despre care ştim a fost cu un coleg de facultate, cu o zi înainte de dispariţie, deci, în data de 7. A fost discuţie amiabilă.

Oana Maurer, sora Angelikăi: Eu zis că dacă astăzi nu o găsim aici există posibilitatea ca ea să nu fie în pădure şi atunci poate avem o mică şansă ca ea să fie în viaţă.

Angelika a terminat Institutul Teologic Evanghelic din Sibiu, dar nu a apucat să-şi dea licenţa din cauza unor restanţe.

Stefan Tobler, profesor Institutul Teologic: Era retrasă, nu prea se vedea, foarte puțin. Era o persoană care își găsea foarte ușor de muncă în biserică sau în munca socială în primul rând, avea șanse de viață.

Autorităţile cer inclusiv ajutorul cetăţenilor. Cei care au văzut-o pe fată sau pot oferi informaţii care ar putea ajuta la găsirea ei sunt rugaţi să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie

Unul dintre membrii familiei spune că în data de 4 februarie a vorbit la telefon ultima dată cu Angelika. Un alt membru al familiei a vorbit pe 5 februarie și de atunci, potrivit Inspectoratului de Poliție Sibiu, după 10 zile a fost anunțată în scris dispariția fetei. La căutări au fost mobilizați, alături de reprezentanți ai autorităților, membrii ai familiei și apropiați.  Toate căutările au fost sistate în această după-amiază, la 13.30, dar continuă activitățile investigative pentru ca autoritățile să poată da de urma fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Misterul dispariției Angelikăi, studenta de la Teologie din Sibiu, se adâncește. Obiecte care i-au aparținut au fost găsite într-o pădure. Căutarea a fost oprită