Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi indicii în cazul oaselor găsite pe un câmp în Bragadiru

Rămăşiţele, spun surse din poliţie, ar putea aparţine unui american stabilit la noi şi dispărut în luna iulie. În timp ce teoria sinuciderii este luată în calcul, nu este exclusă nici varianta unei crime.

de Andre Rotaru

la 03.11.2020 , 21:17

  • Bărbatul a fost văzut chiar în ziua dispariţiei într-un parc din Bragadiru.
  • De atunci însă, nimeni nu l-a mai văzut pe bărbat.

Cetăţeanul american, în vârstă de 48 de ani, locuia împreună cu soţia lui, în Bragadiru. A plecat de acasă pe 18 iulie. Telefonul bărbatului era setat pe modul "avion" atunci când a fost anunţată dispariţia şi nu a putut fi urmărit.

Cetăţeanul american i-a spus soţiei sale că pleacă la plimbare. Însă, nu s-a mai întors acasă. A fost văzut chiar în ziua dispariţiei, în jurul prânzului într-un parc din Bragadiru, aproape de locuinţa celor doi. De atunci însă, nimeni nu l-a mai văzut pe bărbat

Rămăşiţelor umane descoperite pe câmp ar putea rezolva misterul dispariţiei.

Vezi și

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: Au fost găsite mai multe fragmente osoase aflate într-o pereche de pantaloni şi pantofi sport, iar în imediata apropiere, au fost găsite/ un rucsac negru, o şapcă gri, o pereche de ochelari şi un telefon mobil.

Potrivit unor surse din anchetă, toate ar fi aparţinut cetăţeanului american. Bărbatul ar fi suferit de depresie și a mai plecat de acasă şi anul trecut. Prima variantă luată în calcul de anchetatori este sinuciderea. Dar nu este exclusă nici crima.

Liviu Chesnoiu: Eu nu vă vorbesc din cărţi din filme, în cariera mea am întâlnit astfel de cazuri ciudate când oameni cu probleme psihice au luat-o pe câmp. E ciudat telefonul acela. Nimeni nu îţi face de petrecanie şi te lasă şi cu telefonul acolo. E ciudat că avem numai părţi osoase din cadavru şi partea de jos. Aici varianta uciderii îşi face loc

Fragmentele osoase au fost duse la analiza ADN. Este singurul mod prin care se poate stabili cu certitudine dacă oasele aparţin sau nu bărbatului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Noi indicii în cazul oaselor găsite pe un câmp în Bragadiru