Antena Meniu Search
x

Misterul unei dispariţii, elucidat printr-o descoperire tristă. Un bărbat căutat de 4 luni în Harghita a fost găsit, fără viaţă

Mister dezlegat parţial în judeţul Harghita, unde un bărbat de 70 de ani dispăruse fără urmă în luna decembrie a anului trecut. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit într-o pădure din apropiere, la aproximativ 3 kilometri de locuinţa sa.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 12:53

cadavru găsit în pădure
Bărbatul a fost găsit mort, într-o pădure din Harghita - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bătrân din judeţul Harghita, dat dispărut în urmă cu aproape patru luni, a fost găsit mort într-o pădure, la aproximativ trei kilometri de locuinţa sa. Primele date arată că pe trupul neînsufleţit al bărbatului nu sunt semne care să arate că acesta ar fi fost atacat de animale.

Bărbatul dispăruse în decembrie 2022

Bătrânul, în vârstă de 70 de ani din localitatea Bilbor din judeţul Harghita, a fost văzut ultima dată în data de 5 decembrie. Tot atunci, familia a anunţat la Poliţie dispariţia sa. Bărbatul a fost căutat în zona comunei, însă fără rezultat. Pe 25 martie, trupul său a fost descoperit la aproximativ trei kilometri de locuinţa sa, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Harghita.

Primele verificări arată că pe cadavru nu existe semne care să indice că bătrânul ar fi fost atacat de animale. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Misterul unei dispariţii, elucidat printr-o descoperire tristă. Un bărbat căutat de 4 luni în Harghita a fost găsit, fără viaţă