Antena Meniu Search
x

Miting PSD în alb în Piaţa Victoriei. Peste 200 de mii de oameni au fost aşteptaţi

A început cel mai mare miting făcut de un partid politic după 1989. Din întreaga ţară au venit în Capitală sute de autocare, microbuze şi maşini personale.

Vezi și

A început cel mai mare miting făcut de un partid politic după 1989. Din întreaga ţară au venit în Capitală sute de autocare, microbuze şi maşini personale.

De la un minut la altul, Piaţa Victoriei se umple cu simpatizanţi PSD. Au venit din întreaga ţară cu autocare, microbuze sau maşini personale. 

În funcţie de regiune, marea debarcare s-a făcut în mai multe zone din Capitală. Oamenii au venit pregătiţi cu bannere uriaşe şi steaguri. 

Potrivit estimărilor făcute de organizaţiile locale, doar din Dâmboviţa au venit peste 13 mii de oameni, din Olt, 10 mii 200, 10 mii din Giurgiu, 7 mii din Prahova, iar din Argeş, încă 5 mii.  În drum spre Capitală, oamenii au intonat imnul Romaniei.

Cei mai mulţi ar fi din Dolj. Aproximativ 20 de mii de simpatizanţi. În total, peste 200 de mii de oameni au fost aşteptaţi. 

Circulaţia spre Piaţa Victoriei a fost oprită cu câteva ore înainte. Zona a devenit furnicar pentru cei care au montat scena şi ecranele imense din jurul ei. Instalaţia de sunet a fost şi ea verificată. 

Pentru acest miting s-au luat măsuri sporite de securitate. Forţele de ordine au fost aduse din mai multe judeţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Miting PSD în alb în Piaţa Victoriei. Peste 200 de mii de oameni au fost aşteptaţi