Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru Mimi, o liceeană aruncată 17 metri pe şosea, în Olt, de un şofer vitezoman

Moarte cumplită pentru Mimi, o liceeană aruncată 17 metri pe şosea, în Olt, de un şofer vitezoman. Medicii s-au luptat o oră să o resusciteze pe fata de 18 ani, dar nu au mai putut să o salveze.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.02.2020, 08:10

  • Ana Maria a murit pe şosea, lovită de un şofer vitezoman.
  • Accidentul a avut loc la Coteana, în Olt.

Moarte cumplită pentru Mimi, o liceeană aruncată 17 metri pe şosea, în Olt, de un şofer vitezoman. Medicii s-au luptat o oră să o resusciteze pe fata de 18 ani, dar nu au mai putut să o salveze.

Teribil accident de circulaţie luni seara, la Coteana, în Olt, unde un şofer de 24 de ani a spulberat o adolescentă, în apropierea unei treceri de pietoni. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla dacă fata traversa regulamentar strada, sau a fost acroşată în timp ce mergea pe marginea şoselei.

17 a fost aruncată fata după momentul impactului, suferind rpni cumplite. Ambulanţa a venit rapid ia rmedicii s-au străduit o oră să o resusciteze. A fost în zadar, copila a murit la locul accidentului.

"Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Coteana, a acroșat o tânără de 18 ani, din localitate. 

Pe acelaşi subiect

În urma impactului tânăra a decedat. Accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, iar în acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate locul în care s-a produs.", a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Ana Maria Luminița, Mimi, cum era cunoscută de prieteni, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, este tânăra care și-a pierdut viața în urma accidentului mortal. 

"Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!!Ana-Maria Luminita", a scris Andreea, o colegă a fetei, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru Mimi, o liceeană aruncată 17 metri pe şosea, în Olt, de un şofer vitezoman