Antena Meniu Search
x

Moarte groaznică pentru un mecanic care repara un TIR pe autostrada Timişoara - Lugoj

Moarte groaznică pentru un mecanic care repara un TIR, pe autostrada Timişoara-Lugoj. S-a băgat sub cabină să repare ceva şi mastodontul a căzut peste el.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 10:05

Mecanic mort pe autostradă
Moarte groaznică pentru un mecanic care repara un TIR pe autostrada Timişoara - Lugoj - Facebook

Moarte groaznică pentru un mecanic care repara un TIR, pe autostrada Timişoara-Lugoj. S-a băgat sub cabină să repare ceva şi mastodontul a căzut peste el.

Un cetăţean sârb a murit, miercuri, după ce a fost prins sub cabina unui autotren pe care încerca să-l repare, într-o parcare de pe autostrada A1 la kilometrul 482, pe raza localităţii timişene Recaş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat presei că la locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, dar victima era decedată.

'Cetăţeanul sârb, în vârstă de 39 de ani, lucra la o firmă de asistenţă reparaţii tiruri şi încerca să repare ceva sub cabina autotrenului, dar a fost prins sub utilaj. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată', a informat Elena Megherea. 

Presa din Banat scrie că a explodat perna de aer după ce mecanicul a rabatat cabina şi aceasta s-a prăbuşit peste om, strivindu-l.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Moarte groaznică pentru un mecanic care repara un TIR pe autostrada Timişoara - Lugoj