Antena Meniu Search
x

Video Moarte inexplicabilă pentru sportiva de 14 ani din Piatra Neamț. Fata abia își făcuse investigaţii medicale la început de an

O sportivă de 14 ani din Piatra Neamţ a murit după un antrenament de volei. Fetei i s-a făcut rău şi a picat chiar în sala de sport, printre colegi. Un profesor a încercat să-i acorde primul-ajutor, până au ajuns medicii, dar n-a mai putut fi salvată. 

de Angela Bertea

la 06.01.2023, 19:16

Vezi și

Sportiva participa la un antrenament de intensitate redusă, după spusele profesorul antrenor. Ea se pregătea pentru Campionatul Național de Cadete, din 14 ianuarie şi nu era cunoscută cu probleme de sănătate. Era legitimată la Liceul cu Programul Sportiv din Piatra Neamţ din 2020 şi, după o întrerupere de un an, revenise în echipă în 2022.

Moarte inexplicabilă pentru sportiva de 14 ani 

Ultimul control medical la cabinetul de medicină sportivă şi-l făcuse în luna septembrie atunci când fusese declarată aptă de efort fizic, la acest nivel. Mai mult, părinţii au spus că ar fi fost supusă unor investigaţii medicale şi zilele trecute.

La niciunul dintre controale, medicii nu au sesizat ceva în neregulă. Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Moarte inexplicabilă pentru sportiva de 14 ani din Piatra Neamț. Fata abia își făcuse investigaţii medicale la început de an