Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister la Timişoara, unde o tânără a fost găsită fără suflare într-o cameră dintr-un renumit hotel

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă maximă, după ce o tânără de 25 de ani a fost găsită moartă într-o cameră dintr-un renumit hotel din municipiu.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 09:04

Vezi și
  • Tânăra găsită moartă la Timişoara avea doar 25 de ani.

Alarma s-a dat duminică, în jurul prânzului, când recepţionera hotelului a avut parte de şocul vieţii. A pătruns în camera respectivă şi a găsit-o pe tânără fără suflare.

Imediat au fost alertate forţele de ordine şi mai multe echipaje de Poliţie şi-au făcut apariţia la faţa locului. Din păcate, oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv că tânăra este moartă.

A fost demarată o anchetă, iar primele informaţii arată că tânăra, care avea 25 de ani, se cazase în hotelul respectiv în urmă cu cinci zile şi, cel mai probabil, de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

În cursul zilei de duminică, tânăra trebuia să facă check-out. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, în jurul orei 13.30 recepţionera a pătruns în camera tinerei şi a găsit-o pe tânără fără suflare.

S-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Ancheta urmează să stabilească de cât timp era tânăra moartă, dar şi cum s-a produs exact tragedia, respectiv dacă vorbim despre o crimă, un accident, o sinucidere sau o moarte naturală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister la Timişoara, unde o tânără a fost găsită fără suflare într-o cameră dintr-un renumit hotel